Kokous 28.5.2019

PHR:n hallitus kokoontui 28.5.2019 klo 18.00 Poni-Haan tallin kahviossa.


Jäsenasiat
* Jäsenmäärä on 503 henkilöä (28.5.).


Tiimien kuulumiset

Matkat tapahtumiin
Toistaiseksi Tampereen tuntiratsastajien kisamatkalle (29.6.) on ilmoittautunut vain muutama osallistuja. Iita Nevalainen tekee vielä ilmoittautumislomakkeen tallin seinälle, jotta saataisiin lisää tulijoita matkalle mukaan ja voidaan varata bussikuljetus.

Talkoot
* Talkoisiin ja vanhaan estekalustoon palataan, kun lato on tyhjennetty heinästä.
* Jonna Vakkuri ja Iita Nevalainen pyytävät tarjoukset estekalustosta. Ainakin johteita ja uusia puomeja tarvitaan. Päätettiin, että uusi kalusto sisältäisi PHR:n esteen, esim. johteissa seuran logo ja mahdollisesti puomilaudoissa teksti ”Ponihaanratsastajat”.
* Samalla hankitaan myös pillejä ja kelloja kisatarpeisiin, ja Jouko Sohlman valtuutettiin hankkimaan lällärit.

Kepparit
* Kepparikisat on siirretty syksyyn, koska sopivia vapaita viikonloppuja ei löytynyt tallin kalenterista.
* PHR:n ehdotus seuraavaksi kepparikisapäiväksi on sunnuntai 11.8.

Seuratuotteet
Kevään seuratuote-erä on tilattu ja toimitettu tilaajille. Tilauslomake on nyt suljettu kesän ajaksi ja avataan jälleen syyskaudella.


Suskin kurssitarjous 
* Suski Suomela on tehnyt tarjouksen Poni-Haan Ratsastajille koulutuspäivästä Porvoon ulkosaaristossa Pirttisaaressa heinäkuussa 2019.
* Tarjotuista päivämääristä tehdään kysely jäsenistölle ja mikäli ilmoittautuneita tulee riittävästi tapahtuma pyritään järjestämään. (Osallistujien vähimmäismäärä on 12 ja max. 24 henkilöä).
* Mikäli kurssi saa riittävästi ilmoittautuneita, harkitaan yhteiskuljetuksen järjestämistä laivarantaan ja takaisin.
* PHR sponsoroi kurssimaksua.
 

Kilpailutoiminta

Kisatiimin kuulumiset
* Kisatuomaria etsitään vielä tuleviin RE-kisoihin 9.6.
* Syksyn kisapäivät yritetään saada tallin edustajalta mahdollisimman pian, sillä tuomareita on vaikea saada enää lähempänä syksyä, koska muut seurat ja tallit ovat ehtineet jo varata kisapäivät ja tuomarit itselleen.
* Kisa-avustusanomuksia oli tullut enemmän kuin koskaan aiemmin. Kaikille tallin kisaajille korvataan kulut 100%, edellytyksenä aktiivinen toiminta seurassa. Yksityisratsastajille korvataan 50% kuluista. Maksimikorvaus kuitenkin 300€/hlö. Yhteensä avustuksia maksetaan 1.100€.
* Netissä olevaa kisa-avustusten hakuohjeistusta selkeytetään.

Nuoriso- ja harrastetoiminta
* Nuorisovastaavat Sofia Siniketo ja Julia Laine ovat käyneet kahdessa koulussa esittelemässä ratsastusseuran toimintaa. Kohderyhmänä ovat olleet 1-2 luokkalaiset. Molemmissa kouluissa on ollut hyvä vastaanotto.
* Nuorisovastaavien ehdotus on, että syksyllä oppilaita kutsuttaisiin vuorostaan tallille.
* PHR:n esite on tekeillä ja tavoitteena on, että se valmistuu syksyllä. Iita Nevalainen hoitaa asiaa yhdessä Niina Rodionoffin kanssa.


SRL ja ESRA
SRL:ltä tulossa Jäsenhuone-appi, joka mahdollistaa mm. reaaliaikaisen kuvallisen kisaseurannan, jäsenetujen ja kampanjoiden esittelyn ym.


Seuraava hallituksen kokous
Seuraavasta hallituksen kokouksesta ei ole päätetty, mutta se pidettäneen elokuussa.