Nuorisotoiminta

Ponikerhoissa harjoitellaan hevostaitoja teoriassa sekä käytännössä, leikitään ja askarrellaan. 

Ponikerhot ovat maksuttomia ja tarkoitettu Poni-Haan Ratsastajat Ry:n vähintään kouluikäisille jäsenille. Kerhon ohjaajat ovat tallin hoitajia, jotka ovat käyneet hevoskerhon ohjaajan peruskurssin ja jatkokurssin.

Nuorisotoiminnasta vastaavat Sofia Siniketo ja Julia Laine

Mikäli sinulla on kysyttävää kerho- tai nuorisotoiminnasta, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen phr.nuoriso@gmail.com

 

   Muu toiminta:

Poni-Haan ratsastajat ry järjestää nuorille jäsenilleen ponikerhojen lisäksi esimerkiksi jouluisin puurojuhlan.

Syyskauden 2018 kerhot ja kurssit

 

Hoitsukerho

10 ikävuodesta ylöspäin

3.11.2018-9.2.2019

Kello 14.00-15.00

 

Kerho on tarkoitettu hoitamisesta kiinnostuneille. Kerhossa harjoitellaan perushoitomerkin asioita sekä hoitajan tehtäviä ja suoritetaan perushoitomerkki. Huom. Emme valitettavasti voi luvata kerholaisille hoitohevosta/-ponia kerhon päätteeksi, vaan hoitajaksi haluavat otetaan jonoon. 

Ohjaajat Sofia ja Julia

 

Minikerho

8-10 vuotiaille

7.11.2018-13.2.2019

Kello 18.30-19.30

 

Kerho on suunnattu 8-10 vuotiaille, joille oma hoitohevonen/-poni ei ole vielä ajankohtainen. Kerhossa harjoitellaan hevosen hoitamista leikkien ja käytännönharjoitusten avulla. Kerhossa suoritetaan minimerkki.

Ohjaajat Emma ja Alisa

Lisätietoja sähköpostitse phr.nuoriso@gmail.com

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla os. phr.nuoriso@gmail.com. Ilmoita kerholaisen etu- ja sukunimi, ikä, haluttu kerho, vanhemman etu- ja sukunimi ja yhteystiedot sekä huomioon otettavat allergiat yms. Vahvistamme kerhopaikan sähköpostilla. 

Kerhot ovat ilmaisia sekä tarkoitettu PHR:n jäsenille, tarkistamme jäsenyyden kerhon alussa. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Tapaaminen on aina aluksi tallin yläkerrassa. Jos kerholainen ei pääse kerhoon, pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen phr.nuoriso@gmail.com, välitämme tiedon kerhon ohjaajalle. Jos kerholainen on ilmoittamatta pois kolme kertaa, annamme paikan seuraavalla varasijalla olevalle.

Lisätietoja nuoriso-ja harrastetoiminnasta:
phr.nuoriso@gmail.com