Nuorisotoiminta

Ponikerhoissa harjoitellaan hevostaitoja teoriassa sekä käytännössä, leikitään ja askarrellaan. 

Ponikerhot ovat maksuttomia ja tarkoitettu Poni-Haan Ratsastajat Ry:n vähintään kouluikäisille jäsenille. Kerhon ohjaajat ovat tallin hoitajia, jotka ovat käyneet hevoskerhon ohjaajan peruskurssin ja jatkokurssin.

Nuorisotoiminnasta vastaavat Inka Laine ja Jonna Vakkuri

Mikäli sinulla on kysyttävää kerho- tai nuorisotoiminnasta, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen phr.nuoriso@gmail.com

 

Syyskauden 2017 kerhot ja kurssit

 

Hoitsukerho

10-12 vuotiaille

Torstai klo 19-20

Kerho alkaa 28.9

Kerho on tarkoitettu hoitamisesta kiinnostuneille. Kerhossa harjoitellaan perushoitomerkin asioita sekä hoitajan tehtäviä ja suoritetaan perushoitomerkki. Huom. Emme valitettavasti voi luvata kerholaisille hoitohevosta/-ponia kerhon päätteeksi, vaan hoitajaksi haluavat otetaan jonoon. 

Ohjaajat Tuuli, Hilda ja Pinja

 

Ponikerho

8-10 vuotiaille

Lauantai klo 12.30-13.30 

Kerho alkaa 30.9

Kerho on tarkoitettu lapsille, joilla on kiinnostusta oppia lisää ponien hoitamisesta. Oma hoitoponi ei ole kuitenkaan vielä ajankohtainen asia. Kerhossa on mahdollista suorittaa minimerkki

Ohjaajina Jutta ja Janina

 

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla os. phr.nuoriso@gmail.com. Ilmoita kerholaisen etu- ja sukunimi, ikä, haluttu kerho, sekä vanhemman etu- ja sukunimi ja yhteystiedot. Vahvistamme kerhopaikan sähköpostilla. 

Kerhot ovat ilmaisia sekä tarkoitettu PHR:n jäsenille, tarkistamme jäsenyyden kerhon alussa. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Tapaaminen on aina aluksi tallin yläkerrassa. Jos kerholainen ei pääse kerhoon, pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen phr.nuoriso@gmail.com, välitämme tiedon kerhon ohjaajalle. Jos kerholainen on ilmoittamatta pois kolme kertaa, annamme paikan seuraavalla varasijalla olevalle.

   Muu toiminta:

Poni-Haan ratsastajat ry järjestää nuorille jäsenilleen ponikerhojen lisäksi esimerkiksi jouluisin puurojuhlan.