Nuorisotoiminta

Ponikerhoissa harjoitellaan hevostaitoja teoriassa sekä käytännössä, leikitään ja askarrellaan. 

Ponikerhot ovat maksuttomia ja tarkoitettu Poni-Haan Ratsastajat Ry:n vähintään kouluikäisille jäsenille. Kerhon ohjaajat ovat tallin hoitajia, jotka ovat käyneet hevoskerhon ohjaajan peruskurssin ja jatkokurssin.

Nuorisotoiminnasta vastaavat Inka Laine ja Jonna Vakkuri

Mikäli sinulla on kysyttävää kerho- tai nuorisotoiminnasta, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen phr.nuoriso@gmail.com

 

Kevätkauden 2017 kerhot ja kurssit

 

Hoitsukerho

2005 tai sitä ennen syntyneille ja hoitamisesta kiinnostuneille

Joka toinen tiistai alkaen 7.2. klo 18-19

Kerhossa harjoitellaan perushoitomerkin asioita sekä hoitajan tehtäviä. Kerhossa suoritetaan perushoitomerkki. Huom. Emme valitettavasti voi luvata kerholaisille hoitohevosta/-ponia kerhon päätteeksi, vaan hoitajaksi haluavat otetaan jonoon. Täynnä!

Ohjaajana Jonna.

 

Hoitsukerho 2

10-12 vuotiaille

Sunnuntaisin alkaen 5.2. klo 16.30-17.30.

Kerho on tarkoitettu hoitamisesta kiinnostuneille. Kerhossa harjoitellaan perushoitomerkin asioita sekä hoitajan tehtäviä ja suoritetaan perushoitomerkki. Huom. Emme valitettavasti voi luvata kerholaisille hoitohevosta/-ponia kerhon päätteeksi, vaan hoitajaksi haluavat otetaan jonoon. Täynnä!

Ohjaajina Leea ja Isabel.

 

Ponikerho

8-11 vuotiaille

torstaisin alkaen 9.2. klo 18.30-19.30

Kerho on tarkoitettu lapsille, joilla on kiinnostusta oppia lisää ponien hoitamisesta. Oma hoitoponi ei ole kuitenkaan vielä ajankohtainen asia. Kerhossa on mahdollista suorittaa perushoitomerkki. Täynnä!

Huom! Kerhoa ei ole 30.3. ja 11.5.

Ohjaajina Pinja, Tuuli ja Hilda.

 

Minikerrat

6-8 vuotiaille

joka kuun ensimmäinen sunnuntai klo 17.45-18.30.

su 5.2. letit

su 5.3. harjaus

su 2.4. varusteet

su 7.5. harjaus ja puuhaa ponien kanssa

Minikerroilla tutustutaan tallin tapoihin ja ponien hoitamiseen leikin varjolla. Kerholaisilta ei edellytetä aiempaa kokemusta poneista, mutta seuran jäsenyys tulee olla voimassa. Kerholainen voi osallistua yhdelle tai useammalle kerralle, kerrothan ilmoittautuessa mille kerroille kerholainen osallistuu.

Ohjaajina Tiina ja Saara

 

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla os. phr.nuoriso@gmail.com. Ilmoita kerholaisen etu- ja sukunimi, ikä, haluttu kerho, sekä vanhemman etu- ja sukunimi ja yhteystiedot. Vahvistamme kerhopaikan sähköpostilla. 

Kerhot ovat ilmaisia sekä tarkoitettu PHR:n jäsenille, tarkistamme jäsenyyden kerhon alussa. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Tapaaminen on aina aluksi tallin yläkerrassa. Jos kerholainen ei pääse kerhoon, pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen phr.nuoriso@gmail.com, välitämme tiedon kerhon ohjaajalle. Jos kerholainen on ilmoittamatta pois kolme kertaa, annamme paikan seuraavalla varasijalla olevalle.

   Muu toiminta:

Poni-Haan ratsastajat ry järjestää nuorille jäsenilleen ponikerhojen lisäksi esimerkiksi jouluisin puurojuhlan.

Lisätietoja nuoriso-ja harrastetoiminnasta:
phr.nuoriso@gmail.com