Jäsenyys

PHR:n täysjäsenen jäsenedut vuonna 2020

 

 • Voit ratsastaa vakio-oppilaana Poni-Haka Oy:n ratsastustunneilla. Ilman jäsenyyttä olet satunnaisratsastaja ja maksat irtotunnin hinnan.

 • Olet Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen ja saat SRL:n jäsenkortin.

 • Saat SRL:n julkaiseman Hippos-lehden, joka ilmestyy 7 kertaa vuodessa.

 • Voit osallistua PHR:n järjestämille kursseille, retkille, kerhotoimintaan ja muihin tapahtumiin.

 • Voit suorittaa hoito- ja ratsastusmerkkejä ja osallistua kilpailuharjoituksiin.

 • Voit saada alue- ja kansallisen kilpailuluvan.

 • Muut SRL:n jäsenedut  ja tietoa jäsenyyteen kuuluvasta LähiTapiolan  urheiluvakuutuksesta löydät internet sivuilta:
  https://www.ratsastus.fi/jasenelle/

Perhejäsenenä saat lähes samat edut kuin täysjäsenkin, poisluettuna Hippos-lehti, A-kilpailulupa ja toimihenkilöoikeudet.

 

Uudet jäsenet

Täytä jäsenhakemus suoraan SRL:n sivuilla osoitteessa: https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity-seuraan/  
Valitse seuraluettelosta Poni-Haan Ratsastajat ry.

Kun PHR:n jäsensihteeri on hyväksynyt jäsenhakemuksesi, SRL lähettää sinulle jäsenmaksulaskun ilmoittamaasi osoitteeseen. Maksa jäsenmaksu ja säilytä kuitti mahdollisten epäselvyyksien varalle. Jäsenkortti lähetetään laskun maksamisen jälkeen.

Ongelmatapauksissa ota yhteys jäsensihteeriin.

 

Vanhat jäsenet

Jäsenmaksulasku lähetetään automaattisesti niille henkilöille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa edellisenä vuonna. Jäsenmaksulaskut lähettää Suomen Ratsastajainliitto (SRL).

Laskussa on seuraavat tiedot: jäsenen nimi, seuran nimi ja jäsenlaji. Tarkista, että tiedot ovat oikein. Jos tiedoissa on virheitä, ole yhteydessä seuran jäsensihteeriin. Tarkista jäsenlajisi ennen kuin maksat laskun. Jos haluat vaihtaa jäsenlajiasi, ole yhteydessä seuran jäsensihteeriin ja pyydä uusi lasku. Väärällä jäsenlajilla merkittyä laskua ei saa maksaa. PHR:llä on käytössä seuraavat jäsenlajit: Juniori, Seniori, Perhejäsen juniori, Perhejäsen seniori sekä Kannatusjäsen.

Käytä viitenumeroa maksaessasi jäsenmaksusi, jotta maksu kohdistuu oikealle henkilölle. Viitenumero on merkitty laskuun.

 

Jäsenyyden päättäminen

Mikäli et halua jatkaa PHR:n jäsenenä, voit ilmoittaa asiasta allaolevalla lomakkeella.

 

Jäsenmaksut 2020:

Jäsenmaksu koostuu Suomen Ratsastajainliitto ry:n ja Poni-Haan Ratsastajat ry:n osuudesta. PHR:n osuus jäsenmaksussa on 4 euroa. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun eli 31.12. saakka.

 • Juniorit 51 €
 • Seniorit 58 €
 • Perhejäsen juniori 27,50 €*
 • Perhejäsen seniori 31 €*
 • Kannatusjäsen 25 €**

  * Perhejäsenyys edellyttää, että samassa taloudessa asuu PHR:n täysjäsen.

 ** Uutena jäsenlajina kannatusjäsen! Kannatusjäsen ei saa SRL:n tarjoamia etuja eikä vakuutusturvaa. Kannatusjäsen voi osallistua PHR:n järjestämiin tapahtumiin sekä toimia PHR:n tapahtumissa ja kilpailuissa toimihenkilönä, muttei kilpailla. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta vuosikokouksissa eikä kannatusjäsen voi olla PHR:n hallituksen jäsen.

Syksyllä 1.9. jälkeen liittyvät uudet jäsenet saavat loppuvuoden jäsenyyden alennettuun hintaan. Suomen Ratsastajainliitto vahvistaa hinnan vuosittain syksyllä.

Jäsenkortti

Jäsenkortit postitetaan Hippos-lehden nro 2 mukana, maaliskuun puolivälissä, sellaisille täysjäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa alkuvuodesta. Lehtiajon jälkeen maksaneet sekä perhejäsenet saavat korttinsa erikseen kuoressa maaliskuun loppupuolella. Myöhemmin vuoden aikana liittyvät jäsenet saavat jäsenkorttinsa parin viikon kuluessa siitä, kun jäsenmaksu on maksettu. Kortin saapumiseen asti maksukuitti kelpaa tositteeksi jäsenyydestä.

Tiesitkö että...
Jäsenyyden mukanaan tuoman perusvakuutuksen lisäksi voit ottaa itsellesi nyt myös lisävakuutuksen, joka tarjoaa mm. suuremman korvauksen hoitokuluista ja vahingoittuneista varusteista.

 

 

Jäsenyyden päättäminen

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Poni-Haan Ratsastajien jäsensihteeri on Lotta Seabrook
lotta.seabrook(at)outlook.com 
(puh. 040 584 9965)