Jäsenyys

  • Muut SRL:n jäsenedut  ja tietoa jäsenyyteen kuuluvasta Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvasta löydät SRL:n sivuilta.

Perhejäsenenä saat lähes samat edut kuin täysjäsenkin, poisluettuna Hippos-lehti, A-kilpailulupa ja toimihenkilöoikeudet.

 

Liity jäseneksi!

Täytä jäsenhakemus suoraan SRL:n sivuilla ja valitse seuraluettelosta Poni-Haan Ratsastajat ry.

Kun PHR:n jäsensihteeri on hyväksynyt jäsenhakemuksesi, SRL lähettää sinulle jäsenmaksulaskun ilmoittamaasi osoitteeseen. Maksa jäsenmaksu ja säilytä kuitti mahdollisten epäselvyyksien varalle. 

Ongelmatapauksissa ota yhteys jäsensihteeriin.

 

Jäsenmaksut 2024:

Jäsenmaksu koostuu Suomen Ratsastajainliitto ry:n ja Poni-Haan Ratsastajat ry:n osuudesta. PHR:n osuus jäsenmaksusta on 6 euroa. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun eli 31.12. saakka.

  • Juniorit 55 €
  • Seniorit 62 €
  • Perhejäsen juniori 30,50 €*
  • Perhejäsen seniori 34 €*
  • Kannatusjäsen 25 €**

    * Perhejäsenyys edellyttää, että samassa taloudessa asuu PHR:n täysjäsen.

 ** Kannatusjäsen ei saa SRL:n tarjoamia etuja eikä vakuutusturvaa. Kannatusjäsen voi osallistua PHR:n järjestämiin tapahtumiin sekä toimia PHR:n tapahtumissa ja kilpailuissa toimihenkilönä, muttei kilpailla. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta vuosikokouksissa eikä kannatusjäsen voi olla PHR:n hallituksen jäsen.

Syksyllä 1.9. jälkeen liittyvät uudet jäsenet saavat loppuvuoden jäsenyyden alennettuun hintaan. Suomen Ratsastajainliitto vahvistaa hinnan vuosittain syksyllä.

 

Vanhat jäsenet

Jäsenmaksulasku lähetetään automaattisesti niille henkilöille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa edellisenä vuonna. Jäsenmaksulaskut lähettää Suomen Ratsastajainliitto (SRL). Jäsenmaksun voit maksaa helposti myös suoraan SRL:n jäsenhuoneessa.

Jäsenmaksulaskussa on seuraavat tiedot: jäsenen nimi, seuran nimi ja jäsenlaji. Tarkista, että tiedot ovat oikein. Jos tiedoissa on virheitä, ole yhteydessä seuran jäsensihteeriin. Tarkista jäsenlajisi ennen kuin maksat laskun. Jos haluat vaihtaa jäsenlajiasi, ole yhteydessä seuran jäsensihteeriin ja pyydä uusi lasku. Väärällä jäsenlajilla merkittyä laskua ei saa maksaa. 

 

Jäsenhuone

Jäsenhuoneesta löydät sähköisen jäsenkorttisi sekä tietoa jäseneduista. Siellä voit myös päivittää henkilötietojasi sekä maksaa jäsenmaksulaskusi.  Kirjaudu jäsenhuoneeseen osoitteessa oma.ratsastus.fi 

Ohjeita jäsenhuoneen käyttöön: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/ohjeet/

Mikäli kirjautuminen jäsenhuoneeseen ei onnistu, ota yhteys jäsensihteeriin.

 

Jäsenyyden päättäminen

Mikäli et halua jatkaa PHR:n jäsenenä, voit ilmoittaa asiasta alla olevalla lomakkeella. Jo maksettua jäsenyyttä ei voi siirtää toiseen seuraan. Ilmoitathan hyvissä ajoin, mikäli haluat lopettaa jäsenyyden vuoden lopussa.

 

 

 

Jäsenyyden päättäminen

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Poni-Haan Ratsastajien jäsensihteeri on Lotta Seabrook
lotta.seabrook(at)outlook.com 
(puh. 040 584 9965)

 

Tiesitkö että...
Jäsenyyden mukanaan tuoman perusvakuutuksen eli Sporttiturvan lisäksi voit ottaa itsellesi myös lisävakuutuksen eli laajennetun Sporttiturvan, joka tarjoaa mm. suuremman korvauksen hoitokuluista ja vahingoittuneista varusteista.