Merkit

PHR:n merkkivastaavana toimii
Hanna Selin 
hanna.selin(a)elisanet.fi

 

Testaa taitosi - suorita merkkejä!

 

Poni-Haassa voit suorittaa erilaisia hevostaito- sekä ratsastusmerkkejä.

Hevostaitomerkkejä järjestetään yleensä ponikerhoissa. Muutaman kerran vuodessa järjestetään yleisiä suoritustilaisuuksia. Seuraa ilmoittelua sivuillamme sekä tallin ilmoitustaululla!

Ratsastusmerkkejä voi suorittaa kisoissa sekä joillakin leireillä. Kysy opettajaltasi lisää.

Hyväksytyn kokeen jälkeen saat itsellesi alkuperäisen suorituspöytäkirjan ja kopio siitä toimitetaan opettajan tai kisatoimihenkilöiden toimesta seuran merkkivastaavalle, joka toimittaa tiedot eteenpäin SRL:oon.

Säilytä alkuperäiset suorituspöytäkirjasi huolella, ainakin siihen asti, kun olet saanut suorituksesta merkinnän jäsenkorttiisi. Ratsastusseura ei taltioi pöytäkirjoja, eikä niitä jälkikäteen ole saatavissa.

Voit myös itse lähettää hyväksytystä suorituspöytäkirjasta kuvakopion merkkivastaavan sähköpostiosoitteeseen (esim. muualla kuin Poni-Haassa tehdyistä suorituksista). Kuvakopiosta tulee käydä ilmi ratsastajan nimi, mikä merkki on kyseessä, päivämäärä, merkkituomarin allekirjoitus ja nimenselvennys.
 

Merkkisuorituksien rekisteröinti

Vuonna 2003 ja sen jälkeen tehdyt ja SRL:on ilmoitetut merkkisuoritukset tallennetaan SRL:n jäsenrekisteriin, jos suorittaja on SRL:n jäsen. Suoritusmerkintä tulee näkyviin seuraavan vuoden jäsenkorttiin. Suoritusmerkinnät säilytetään SRL:n jäsenrekisterissä viisi vuotta jäsenyyden päättymisen jälkeen. Jäsenkorttiin mahtuu korkeintaan 10 merkkisuoritusta. Merkkisuoritukset myös tilastoidaan.

Merkkien hinnat

Merkkien hintoihin sisältyy halutessa diplomit.

Hevostaitomerkit 5 e/kpl

Ratsastusmerkit 8 e/kpl

Jos haluat ostaa merkin, voit tilata sen alla olevalla lomakkeella. Saat kuittauksen sähköpostiisi ja merkin voit noutaa seurakisoissamme kansliasta. Merkki maksetaan käteisellä noudettaessa.

Lisätietoa merkkisuorituksista löytyy SRL:n sivuilta.

Merkkitilauslomake

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.