Lotta Seabrook

Olen Lotta Seabrook, aikuisratsastajan ikään ehtinyt hevosharrastaja Vantaalta. Hevosharrastuksen olen aloittanut lapsena Lahdessa Takkulan ratsastuskoulussa, jossa ratsastin parisen vuotta. Sieltä siirryin ravitallille, jossa hoidin ja tein tallitöitä viikonloppuisin ja kesäisin muutaman vuoden ajan. Muutettuani pääkaupunkiseudulle opiskelemaan, päätin aloittaa ratsastuksen uudelleen. Vuodesta 2000 asti olen ratsastanut lyhyitä perheenlisäyksestä johtuvia taukoja lukuun ottamatta muutamilla eri talleilla, joista pisimpään Tuomarinkylän ratsastusopistolla. Poni-Hakaan siirryin vuonna 2014 seurattuani jo reilun vuoden ajan maneesin reunalta tyttäreni ponitunteja. Ekan puoli vuotta ratsastin Leenan opetuksessa, ja sen jälkeen olen ollut Teeten ryhmässä torstaisin.

Suosikkiratsuni Poni-Haassa on Simo, jonka hoitajaksi myös ryhdyin syksyllä 2016. Kilpailuissa en ole käynyt muutamaa merkkisuoritusta lukuunottamatta, mutta saatan vielä joku kerta tulla koulukisoihin, jos löydän sopivan ratsun. Koska olen ponikokoon jämähtänyt, olen saanut kokeilla aika suurta otosta P-H:n tuntsareista, ja kyllähän siellä paljon kivoja hevosia ja poneja onkin.

Päätin pyrkiä PHR:n hallitukseen muutaman mukavan aikuisratsastajan houkuttelemana. Jäsensihteerin tehtävä tuntui sopivalta, koska olen aiemmassa työssäni ylläpitänyt erilaisia rekistereitä. Odotan seuratoiminnalta paljon uusia ystäviä ja kivaa tekemistä ihanan harrastuksen parissa! Tallilta minut voi löytää tiistaisin, torstaisin, lauantaiaamuisin ja sunnuntaisin. Moikataan, kun tavataan!

Lotta ja Simo