Kilpailutoiminta

Kilpailuharjoitukset:

Poni-Haan Ratsastajat ry (Poni-Haan ratsastusseura) järjestää seurakilpailuharjoituksia kevät- ja syyskauden aikana.

Tutustu kilpailusääntöihin ja ohjeisiin täältä.

Jos sinulla on kysyttävää seuran kilpailutoimintaan liittyen tai kommentteja/ehdotuksia kilpailujärjestelyihin liityen, voit ottaa yhteyttä: phr.kisat@gmail.com.

 

Kilpailuluvat 2017:

Kilpaileva ratsastaja tarvitsee kilpailuluvan voidakseen kilpailla. Seuran omissa harjoituskilpailuissa ei vaadita erillistä kilpailulupaa, SRL:n jäsenyys riittää. Kilpailuluvat ovat maksullisia.

Mikäli kilpailija haluaa anoa seuraltaan kilpailulupaa, hänen on käytävä joka toinen vuosi päivittämässä kilpailusääntötietonsa sääntökoulutuksessa. Uutta kilpailulupaa hakevan kilpailijan on täytynyt käydä sääntökoulutuksessa kuluvan vuoden aikana.

E-kilpailupaa voivat hakea kaikki PHR:n jäsenet.

Uutta D-lupaa hakevan kilpailijan täytyy osoittaa kaksi tulosta joko vähintään 80 cm:n esteratsastusluokasta tai kaksi yli 55% tulosta heB tai sitä vaikeammasta kouluratsastusluokasta kahden edellisen kauden ajalta vähintään harjoitus- tai 1-tason kilpailuista. Muissa lajeissa kilpailijalla on oltava vastaavantasoiset tulokset. PHR:n hallitus voi myöntää kilpailuluvan, vaikka kaikki ehdot eivät täyttyisi.

Lupa-asioissa sinua auttaa jäsensihteeri Lotta Seabrook lotta.seabrook(a)outlook.com. Kun haet uutta kilpailulupaa, kerro sähköpostissasi seuraavat asiat: mitä lupaa olet hakemassa, milloin ja missä olet suorittanut viimeksi sääntökoulutuksen ja milloin ja missä olet suorittanut vaaditut kilpailutulokset.