Hyvä hoitaja -äänestys

"Muksahduskakku" -stipendi

 

Pullaponi -kahvilassa on vuoden aikana myyty "muksahduskakkuja", joiden tuotoista on kerätty stipendi. Ensimmäinen stipendi jaetaan Lucia-juhlassa sunnuntaina 15.12.2019.

Kategoria syyskaudelle 2019 on HYVÄ HOITAJA:
"Hyvä hoitaja on valmis auttamaan muita, huolehtii hevosista, poneista, varusteista ja talliympäristöstä. On täsmällinen ja pedantti, luo mukavaa yhdessä tekemisen ilmapiiriä".

Hyvää hoitajaa voit äänestää sivulla olevalla lomakkeella 15.11. saakka, jonka jälkeen  äänet lasketaan ja äänestyksen toiseen vaiheeseen päässeet hoitajat julkistetaan. Toisen vaiheen äänestys toteutetaan marraskuun lopussa.

Äänestä näin:
Kirjoita alla olevalle lomakkeelle sen hoitajan nimi, joka mielestäsi ansaitsee HYVÄ HOITAJA -stipendin. Jos et ole varma henkilön nimestä tai sen kirjoitusasusta, voit lisäksi kuvailla henkilöä mahdollisimman tarkasti. Hyviä tunnistamiskeinoja ovat mm. hoitohevosen tai -ponin nimi, hoitopäivä, ulkonäkö jne. Kuvaile mahdollisimman tarkasti, niin äänesi saadaan kohdistettua oikealle henkilölle!
Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi. Hyväksymme yhden äänen/äänestäjä.

 

Äänestyksen ensimmäinen vaihe on päättynyt ja ääntenlasku on käynnissä. Toisen vaiheen äänestys toteutetaan marraskuun lopulla, pysy kuulolla!