Niina Rodionoff

Niina ja Pete

Moikka, olen Niina, reilu kolmekymppinen sunnuntairatsastelija.

Poni-Haassa olen käynyt vähän yli 10 vuotta. Seuratoiminnassa olen ollut mukana melkein saman verran. Olen ollut mukana esimerkiksi vetämässä poni-ja heppakerhoja, suunnitellut tapahtumia, retkiä ja juhlia.

Tällä hetkellä vastaan seuran viestinnästä. Tehtävä on minulle mieluinen, sillä viestintä-ala kiinnostaa minua. Päivätyöni vietän myös viestinnän tehtävissä valtion leivissä. Tehtäväni seuran viestintä-vastaavana on huolehtia seuran verkkosivuista sekä opastaa uusia päivittäjiä. Huolehdin, että tiedotamme ajankohtaisista asioista sekä verkkosivuillamme että Facebookissa. Tarvittaessa teen myös mainoksia tapahtumistamme. Joskus saatan innostua järjestämään myös retken esimerkiksi Finnderbyyn tai käyn verestämässä ponikerhomuistoja :)

Seuratyö on ihana harrastus. Saan tehdä asioita joista nautin hyvässä porukassa. Ruuhkavuosien tiimellyksessä yritän aina raivata tilaa myös harrastuksilleni. Viestinnän tehtäviä voin onneksi hoitaa silloin kun se minulle sopii parhaiten.

Kannustan ihmisiä osallistumaan seuran toimintaa, sillä sitä voi tehdä oman jaksamisen ja kiinnostuksen mukaan. Seura myös tukee vapaaehtoistoimijoita. Viimeksi kävimme tutustumassa Fazerin vierailukeskukseen.