Juuli Pohjola

Juuli ja Muki

Moikka! Olen Juuli Pohjola, 22-vuotias opiskelija Vantaalta.

Tällä kaudella olen hallituksessa mukana varajäsenenä ja lisäksi toimin hallituksen sihteerinä. Mukana olen nyt kolmatta kautta.

Olen harrastanut ratsastusta vuodesta 2002 lähtien, eli kesällä tulee 15 vuotta täyteen. Kaikki nämä vuodet olen käynyt Poni-Haassa ja alkeiskurssista lähtien olen ollut pääsääntöisesti Tintin tunneilla ja opetuksessa.

Ratsastuksen lisäksi tallilla on tullut pyörittyä myös hoitajan roolissa. Rakkaita hoitoponeja ovat olleet ensimmäinen hoitsuni Gasse, ja myöhemmin Zombi ja Muki. Lempiponini tallista on ehdottomasti ihana Muki, jota hoidin useamman vuoden ja jonka kanssa tuli ponivuosina kerättyä koulukisoista monia ruusukkeita. Lisäksi toinen suosikkini on Simo, jonka selästä minut useimmiten tunneilla löytää. Simon kanssa olisi myös tarkoitus päästä muutamiin koulukisoihin tänä vuonna ja kaivella omaa, hieman kadoksissa ollutta kisaintoani takaisin.

Seuratoiminnassa olen ollut mukana aktiivisemmin viitisen vuotta. Aluksi pidin ponikerhoja ja hoitomerkkien suorituksia, jonka seurauksena kiinnostuin enemmän myös hallituksen toiminnasta. Kaksi ensimmäistä kauttani olin nuorisovastaavana Sadun kanssa, jonka lisäksi olen myös ollut koko ajan mukana kisatiimissä. Tälle kaudelle toivoin hommaa, jonka pystyy ehkä helpommin sovittamaan opiskeluiden ja työssäkäynnin väliin, ja sihteerinä toimiminen vaikuttaakin oikein mieluisalta pestiltä!

Mukavinta seuratoiminnassa on ehdottomasti meidän hyvä porukka. Yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen on mukavaa, ja olisikin kiva saada lisää aktiivisia ihmisiä mukaan toimintaan.

Minut voi bongata tallilta yleensä sunnuntaisin, jolloin olen ratsastamassa, ja joskus myös satunnaisesti muina päivinä.