Kokous 14.10.2019

 

Ponihaanratsastajien (PHR) hallitus kokoontui maanantaina 14.10.2019 klo 18.00 Poni-Haan kahviossa.

 

Jäseniä on 540 henkilöä.

 

Tiimien kuulumiset
Seuratuotteet
Päätimme, että seuravaatteiden tilauslomake avataan lähempänä Lucia-juhlaa (15.12.)

Tapahtumat

 • Seuran pikkujoulut vietetään lauantaina 9.11. alkaen klo 18 ravintola Shamrockissa, Tikkurilassa. Ilmoittautua voi netissä PHR:n sivuilla 28.10. mennessä.
 • Osallistumismaksu on 30€/hlö, joka tulee maksaa ilmoittautumisajan puitteissa.
 • Tilaisuus on tarkoitettu jäsenille. Rita Sohlman ja Marja Heikkinen hoitavat järjestelyjä.
   
 • Lucia-juhlat vietetään 15.12. Järjestelyjä hoitaa Sofia Siniketo.
   

Kilpailutoiminta

Estehankinnat

Estehankinnat ovat tekeillä. Hinta-arvio n. 4000€, jolla saadaan 8 uutta estettä. PHR:n esteväriksi ehdotimme vihreä-valkoista ja mustaa logoa.

 

Nettisivut, Facebook

 • Kevään 2019 mestaruudet ja vuoden 2018 ranking-pisteet puuttuvat netistä.  Iita Nevalainen lupasi viestiä asiaa eteenpäin.
   
 • Satu Hanhela tekee äänestyslomakkeen nettiin aiheesta hoitajastipendi ja ”muksahduskakku” (ks. lisää kohdasta 'Muut esille tulevat asiat').

 

Nuoriso- ja harrastetoiminta

 • Nuorisovastaava Sofia Siniketo kertoi, että ponikerhot ovat täynnä ja aikuiskerhossakin on vain 2 paikkaa enää vapaana.
   
 • Puurojuhla ponikerholaisille pidetään 7.12.
   
 • Suvi Suominen ehdotti, että pyydämme Kaggu & Kengitys -yrittäjää Anna Nurmista pitämään luennon & mahdollisen työnäytöksen hevosen kengityksestä, kavion hoidosta ym. seuran jäsenille. Ehdotus sai kannatusta. Tilaisuus pyritään järjestämään alkuvuodesta 2020. Pyysimme Annaa toimittamaan päivämääräehdotukset Suville 11.11. mennessä.

 

SRL ja ESRA

 

Muut esille tulevat asiat

Päätettiin, että järjestämme nettiäänestyksen loka-marraskuussa siitä, kuka hoitajista saa ns. ”muksahduskakku-stipendin”, jonka on kerännyt Kaggu & Kengitys-yrittäjä Anna Nurminen

Äänestys toteutetaan kahdessa vaiheessa, jossa ensimmäisessä vaiheessa ovat kaikki ehdotetut hoitajaehdokkaat ja toisessa vaiheessa esim. 5 eniten ääniä saanutta, joiden kesken loppukilpailu käydään. Päätettiin, että nettiäänestyksen tekee Satu Hanhela.

Kategoria syyskaudelle 2019 on HYVÄ HOITAJA:
"Hyvä hoitaja on valmis auttamaan muita, huolehtii hevosista, poneista, varusteista ja talliympäristöstä. On täsmällinen ja pedantti, luo mukavaa yhdessä tekemisen ilmapiiriä".
Ensimmäinen Stipendi jaetaan Lucia-tapahtuman yhteydessä 2019!

 

Seuraava kokous

Seuraava kokous on maanantaina 11.11. klo 18:00 Poni-Haan kahvilassa.