Hallituksen kokous 6.11.2017

 

Jäsenasiat
Jäsenmäärä 571 (6.11.2017). 
Päätettiin pitää jäsenmaksu ennallaan, ellei liitolta tule suurta korotusta.


Seuratuotteet
Hööksin seuratuotteet ovat tulleet ja toistaiseksi jatketaan Hööksin seuravaatteilla. Sovittiin, että keväällä katsotaan muitakin vaatetoimittajavaihtoehtoja. Keväällä tilataan myös collegehousuja ja –huppareita.

 

Kilpailutoiminta
Kisajärjestelyihin kaivataan enemmän tekijöitä ja myös henkilöitä, joilla on kokemusta, jotta vastuu ei jäisi vain parin henkilön varaan. 

Ehdotettiin, että kisoissa olisi aina 2 – 3 vastuullista toimijaa ja heidän kansaan muita apukäsiä ja että hallituksen jäsenet voisivat osallistua kisajärjestelyihin kisatiimin avuksi vuorotellen, siten että etukäteen sovitaan ketkä ovat missäkin kisoissa mukana. Ehdotus sai kannatusta.
Sofia Hemming lupautui olemaan kisatiimin apuna koulukisoissa sunnuntaina 19.11. 

Sovittiin, että seuraavassa hallituksen kokouksessa käydään kevään kisapäivät läpi ja sovitaan, ketkä ovat kisapäivinä paikalla. Keväälle on suunniteltu 3 koulu- ja 2 estekisaa. 

On käynyt ilmi, etteivät ratsastajat tunne kilpailusääntöjä. Esim. turvaliivikäytäntöä rataestekisoissa ei tunneta. Sovittiin, että tulevissa hallituksen kokouksissa mietitään, miten sääntökoulutusta voitaisiin järjestää. Perusperiaate on, että kisaan osallistujan on tunnettava säännöt ja oltava itse vastuussa ja huolehtia kilpailussa toimimisesta (ml merkkisuoritukset).
Ajan tasalla olevat ohjeet ja säännöt löytyvät myös ponihaanratsastajat.net –sivustolta.

Kisatulosten tulostamisen helpottamiseksi seuralle hankitaan oma tulostin.

Sovittiin, että jatkossa rataestekisoissa käytetään SRL:n vakioratoja, paitsi jos paikalla on tuomari, joka on myös ratamestari. Vain seuramestaruuskisoissa käytetään ratamestarin piirroksia.

 

Nuoriso- ja harrastetoiminta
3.12. Ponikerholaisten puurojuhlaa ovat suunnittelemassa Jonna Vakkuri ja Inka Laine. Joulupukki/muori on myös etsinnässä.
 

SRL ja ESRA

ESRAn syyskokouksessa aiheina olivat mm Reilu peli ja Someketti. Fred Sundwall on luvannut jatkaa vielä puoli vuotta 2018 vuoden alussa perehdyttäen uusia toimijoita tehtäviin.
 

SRL syyskokouksen tulevat äänestykset:
Sirpa Savasmaa edustaa PHR:aa 26.11. järjestettävässä SRL:n syyskokouksessa, jossa äänestetään uudesta puheenjohtajasta ja hallituksen jäsenistä.

 

Tapahtumat
10.12. vietetään Lucia-juhlaa Poni-Haan tallilla. Sofia Hemming on organisoinut juhlaa erinomaisesti ja järjestelyt ovat hyvällä mallilla.

 

Seuraava kokous pidetään keskiviikkona 29.11. klo 18 Poni-Haan yläkerrassa.