Dina Enberg

Moi! Olen Dina "Diku" Enberg ja toimin Poni-Haan Ratsastajien rahastonhoitajana ja seuratuotevastaavana nyt toista kauttani.

Hevosharrastukseni alkoi Poni-Haassa jo vuonna 1975. Hevosenomistajan arkea tuli myös kokeiltua 80-luvun loppupuolella ja luovuttuani hevosestani, harrastin epäsäännöllisen säännöllisesti kunnes hevoset jäivät kokonaan pois elämästäni yli 20 vuodeksi. Poni-Hakaan ja hevosen selkään palasin v. 2012 ja siitä se sitten taas lähti. Ratsastuksen lisäksi hoidin Galliaa ja Onnia, molemmat ylivoimaisia suosikkiratsujani.

Tällä hetkellä vuokraan pitkälle koulutettua kouluratsua, ns. opetusmestaria, toisella tallilla (3 krt/vko) ja käyn pojantyttäreni ratsastusta seuraamassa Mäntsälässä. Kaikki vapaa-aikani siis menee nykyään "hevostellessa".

Käyn säännöllisesti Pirita Långin valmennuksessa ja ratsastan tavoitteellisesti vaikken kilpailemisesta olekaan vielä innostunut.

Seuratoiminnassa mukanaolo on antoisaa monessakin mielessä. Tutustut uusiin, mahtaviin persooniin ja pääset vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa.

Tule sinäkin mukaan, meillä on aina kivaa yhdessä ideoida ja suunnitella tulevia tapahtumia!

Diku ja vuokrahevosensa Prinssi