Sääntökoulutus

Tervetuloa PHR:n järjestämään kilpailusääntökoulutukseen, joka järjestetään etänä keskiviikkona 16.2.2022 klo 18.00. Koulutuksessa kerrataan keskeiset koulu- ja estesäännöt.
Kouluttajana toimii kokenut tuomari, stewardi ja kouluttaja Pia ”Piude” Myrskog.

Koulutus on ilmainen kaikille Poni-Haan Ratsastajat ry:n jäsenille ja alle 15 v. jäsenten huoltajille.

Sääntökoulutusta suositellaan käytäväksi vuosittain, sillä kilpailusäännöt muuttuvat ja uudistuvat koko ajan. Sääntöjen tunteminen on ehdottoman tärkeää ja turvallisuuden lisäksi, se tuo varmuutta myös omaan tekemiseen. Lunastaessasi itsellesi kilpailuluvan sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia Suomen Ratsastajainliitto ry:n kilpailusääntöjä!

Kurssin sisältö: SRL:n kilpailusäännöt seuratasolta lähtien (kilpailuluvan jo omistaville toimii hyvänä kertaus- ja sääntöjen päivityskurssina), KS I (Yleinen osa), KS II (koulu) ja KS III (este) ja sääntömuutokset 2021 (KSI + KSII + KSIII).

Kurssin kesto: 2,5-3 tuntia.

* Ilmainen Poni-Haan Ratsastajat ry:n jäsenille ja alle 15 v. jäsenten huoltajille. HUOM! Alle 15 v. ratsastajan kanssa kurssille suositellaan osallistuvan myös ratsastajan huoltaja/aikuinen

* 10 € (SRL:oon kuuluvien muiden seurojen jäsenet).

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaihin 13.2.2022 mennessä tämän sivun kautta. Peruutukset os. niina.rodionoff(a)gmail.com

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja seurasi sekä laskutusosoite (mikäli edustat muuta seuraa kuin Poni-Haan Ratsastajia). Lähetämme tilaisuuden linkin kaikille osallistujille viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit lähettää sähköisen linkin kautta mieltäsi askarruttavia kilpailusääntöihin liittyviä kysymyksiä sekä toiveita käsiteltävistä asioita etukäteen!